|  Соопштенија
Соопштение 56
 

Перо Блажевски вклучен во стручниот штаб на сениорската репрезентација.

По барање на селекторот Марјан Србиновски се докомплетира стручниот штаб на Македонската сениорската репрезетација, каде што покрај Александар Јончевски, во работата ќе му помага и Перо Блажевски, неговиот  репрезентативен соиграч.
 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder