|  Младински лиги

M-14  Mладинска Лига

М-14 Генерација (2003/2004) А1 Група
М-14 Генерација (2003/2004) А2 Група
М-14 Генерација (2003/2004) А3 Група

       

 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder