Делегирање И Билтени Сезона 2016/2017

Прва лига -Мажи
Делегирање ПЛ 1коло
Делегирање ПЛ 2коло
Делегирање ПЛ 3коло
Делегирање ПЛ 4коло
Делегирање ПЛ 5коло
Делегирање ПЛ 6коло
Делегирање ПЛ 7коло
Делегирања ПЛ 8коло
Делегирање ПЛ 9коло
Делегирање ПЛ 10коло
Делегирање ПЛ 11коло
Делегирање ПЛ 12коло


Прва лига -Жени
Делегирање ПЛ (Ж) 00 коло
Делегирање ПЛ (Ж) 0 коло
Делегирање ПЛ (Ж) 1 коло
Делегирање ПЛ (Ж) 2коло
Делегирање ПЛ (Ж) 3 коло
Делегирање ПЛ (Ж) 5коло
Делегирање ПЛ (Ж) 6коло

Втора лига - Мажи
Делегирање ВЛ 1 коло
Делегирање ВЛ 2 Коло
Делегирање ВЛ 3 коло
Делегирање ВЛ 4 коло
Делегирање ВЛ 5 коло
Делегирање ВЛ 6 коло
Делегирање ВЛ 7 коло
Делегирање ВЛ 8 коло

Трета лига - Мажи
Делегирање ТЛ 1 коло
Делегирање ТЛ 2 Коло
Делегирање ТЛ 3 коло
Делегирање ТЛ 4 коло
Делегирање ТЛ 5 коло
Делегирање ТЛ 6 коло
Делегирање ТЛ 7 коло
Делегирање ТЛ 8 коло


М-20 лига

Делегирање М-20 1 коло
Делегирање М-20 2 коло
Делегирање М-20 3 коло
Делегирање М-20 4 коло
Делегирање М-20 5 коло
Делегирање М-20 6 коло

Младински лиги:

Делегирање МЛ 1 коло
Делегирање МЛ 2 коло
Делегирање МЛ 3 коло
Делегирање МЛ 4 коло
Делегирање МЛ 5 коло
Делегирање МЛ 6 коло
Делегирање МЛ 7 коло
Делегирање МЛ 8 коло

Куп на Македонија 2017

Делегирање Куп 1/8 фин.
Делегирање Куп 1/8 фин2
Делегирање Куп 1/4 фин.
Делегирање Куп 1/2 фин.
Делегирање Куп 1/2 фин. Ж
Делегирање Куп финале


СЕНИОРСКИ БИЛТЕНИ:

Сениорски лиги Билтен бр.1
Сениорски лиги Билтен бр.2
Сениорски лиги Билтен бр.3
Сениорски лиги Билтен бр.4

Сениорски лиги Билтен бр.5
Сениорски лиги Билтен бр.6
Сениорски лиги Билтен бр.7
Сениорски лиги Билтен бр.8
Сениорски лиги Билтен бр.9
Сениорски лиги Вилтен бр.10
Сениорски лиги Билтен бр.11

Билтен бр.1 Куп 2017
Билтен бр. 2 Куп 2017

Архива:

Билтени - Сениорски лиги на Македонија (сезона 2015/16)
Билтени - Сениорски лиги на Македонија (сезона 2014/15)
Билтени - Сениорски лиги на Македонија (сезона 2013/14)
Билтени - Сениорски лиги на Македонија (сезона 2012/13)
Билтени - Сениорски лиги на Македонија (сезона 2011/12)
Билтени - Сениорски лиги на Македонија (сезона 2010/11)

 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder