|  А-Тим Мажи

Сениорска репрезентација - Мажи

Кошаркари: Ивица Димчевски, Андреј Магдевски, Дарко Соколов, Александар Костоски, Војдан Стојановски, Дамјан Стојановски, Марко Симоновски, Владимир Брчков, Бојан Трајковски, Стојан Ѓуроски, Марјан Јанески, Ричард Хендрикс, Бојан Крстевски, Љубомир Младеновски

Стручен штаб: Александар Џикиќ (селектор), Срѓан Флајс (асистент), Емил Рајковиќ (асистент), Панче Милевски (асистент), Сашко Николов (доктор), Михајло Маноилов (физиотерапевт), Ненад Попоски (физиотерапевт), Илчо Мерџановски (директор на репрезентација)

 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder