|  Соопштенија

Седница на Управниот одбор на МКФВо понеделник на 26.10.2015 година во хотелот Александар Палас во Скопје со почеток од 17 часот ќе се одржи редовна седница на Управниот Одбор на Македонската кошаркарска федерација

За седницата е предложен следниот дневен ред кој може да го видите на линкот.

 

 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder