Сениорски лиги Билтен бр.11
      
     Куп 2016/17 Билтен

     Термини МЛ 12 коло

     Термини заостанати МЛ     

     Младински лиги Билтен бр.7
      

  

  

 

ТАБЕЛА

-

ТРЕТА ЛИГА

Позиција

Тим

ОН

Поб

Пор

КД

КП

КР

Бод

1

Бал фор лајф

8

5

3

617

524

93

13

2

Овче Поле

8

5

3

538

563

-25

13

3

МЗТ Скопје

6

6

0

521

393

128

12

4

Борец Еуробрик

6

4

2

491

419

72

10

5

Марфил Спорт

7

3

4

514

520

-6

10

6

Дино Баскет

8

2

6

578

600

-22

10

7

Кичево

7

0

7

371

611

-240

7

РАСПОРЕД НА НАТПРЕВАРИ

-

ТРЕТА ЛИГА МАЖИ

Коло

Датум

Домаќин

Резултат

Гостин

1

05.11.16

Бал фор лајф

 100

 49

Кичево

05.11.16

Марфил Спорт

 85

 50

Дино Баскет

05.11.16

Овче Поле

 62

 112

МЗТ Скопје

05.11.16

Борец Еуробрик

 

 

Слоб.

2

12.11.16

Кичево

 69

 75

Дино Баскет

12.11.16

Бал фор лајф

 82

 60

Овче Поле

12.11.16

Слоб.

 

 

Марфил Спорт

12.11.16

МЗТ Скопје

 75

64 

Борец Еуробрик

3

19.11.16

Овче Поле

 64

 42

Кичево

19.11.16

Дино Баскет

 

 

Слоб.

19.11.16

Борец Еуробрик

 75

 63

Бал фор лајф

19.11.16

Марфил Спорт

 70

 91

МЗТ Скопје

4

26.11.16

Кичево

 

 

Слоб.

26.11.16

Овче Поле

 63

 54

Борец Еуробрик

26.11.16

МЗТ Скопје

 87

 55

Дино Баскет

26.11.16

Бал фор лајф

 84

 63

Марфил Спорт

5

03.12.16

Борец Еуробрик

 107

 44

Кичево

03.12.16

Слоб.

 

 

МЗТ Скопје

03.12.16

Марфил Спорт

 64

 74

Овче Поле

03.12.16

Дино Баскет

 73

 80

Бал фор лајф

6

10.12.16

Кичево

 

 

МЗТ Скопје

10.12.16

Борец Еуробрик

 91

83 

Марфил Спорт

10.12.16

Бал фор лајф

 

 

Слоб.

10.12.16

Овче Поле

 62

56 

Дино Баскет

7

Да1т1

Марфил Спорт

 79

61 

Кичево

17.12.16

МЗТ Скопје

 72

62 

Бал фор лајф

17.12.16

Дино Баскет

 70/91

70/100 

Борец Еуробрик

17.12.16

Слоб.

 

 

Овче Поле

Коло

Домаќин

Резултат

Гостин

8

24.12.16

Кичево

 59

77 

Бал фор лајф

24.12.16

Дино Бскет

 69

 70

Марфил Спорт

24.12.16

МЗТ Скопје

 84

80 

Овче Поле

24.12.16

Слоб.

 

 

Борец Еуробрик

9

11.02.17

Дино Бскет

 109

  47 

Кичево

11.02.17

Овче Поле

 73

 69

Бал фор лајф

11.02.17

Марфил Спорт

 

 

Слоб.

11.02.17

Борец Еуробрик

 

 

МЗТ Скопје

10

25.02.17

Кичево

 

 

Овче Поле

25.02.17

Слоб.

 

 

Дино Бскет

25.02.17

Бал фор лајф

 

 

Борец Еуробрик

25.02.17

МЗТ Скопје

 

 

Марфил Спорт

11

04.03.17

Слоб.

 

 

Кичево

04.03.17

Борец Еуробрик

 

 

Овче Поле

04.03.17

Дино Бскет

 

 

МЗТ Скопје

04.03.17

Марфил Спорт

 

 

Бал фор лајф

12

11.03.17

Кичево

 

 

Борец Еуробрик

11.03.17

МЗТ Скопје

 

 

Слоб.

11.03.17

Овче Поле

 

 

Марфил Спорт

11.03.17

Бал фор лајф

 

 

Дино Бскет

13

18.03.17

МЗТ Скопје

 

 

Кичево

18.03.17

Марфил Спорт

 

 

Борец Еуробрик

18.03.17

Слоб.

 

 

Бал фор лајф

18.03.17

Дино Бскет

 

 

Овче Поле

14

25.03.17

Кичево

 

 

Марфил Спорт

25.03.17

Бал фор лајф

 

 

МЗТ Скопје

25.03.17

Борец Еуробрик

 

 

Дино Бскет

25.03.17

Овче Поле

 

 

Слоб.

Архива

Сезона 2015/16
Сезона 2014/15
Сезона 2013/14

Сезона 2012/13
Сезона 2011/12
Сезона 2010/11
  

 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder