Сениорски лиги Билтен бр.11
      
     Куп 2016/17 Билтен

     Термини МЛ 12 коло

     Термини заостанати МЛ     

     Младински лиги Билтен бр.7
      

  

  

 

  |  Федерација  |  Регионална поделеност на МКФ
Регионална поделеност на МКФ

Со желба за децентрализација на квалитетот, Македонската кошаркарска федерација направи Принцип на Регионална поделеност како почетна база во развојот на кошаркарите , тренерите, судиите во нивното напредување.

мкф регионална поделба
  

 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder