|  Соопштенија
Управен одбор на МКФ 

 

Во вторник 08.11.2016 година со почеток во 17 часот во просториите на МКФ ќе се одржи редовна седница на Управниот одбор на Македонската кошаркарска федерација.
На седницата ќе се разгледува и иницијативата за свикување на вонредното Собрание на МКФ.
Комплетниот дневен ред на седницата на УО на МКФ може да го видите на линкот.
 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder