|  Соопштенија
Гаврилоска на семинар во МВР за „методи и техники за откривање на кривични дела во областа на корупцијата во спорот“  

Генералниот секретар на Македонската кошаркарска федерација Моника Гаврилоска е дел од учесниците на семинарот во МВР за „методи и техники за отктивање на кривични дела во областа на корупцијата во спорот“.
Семинарот е организиран заеднички од Министерството за внатрешни работи на Македонија и од Полициското аташе на Италијанската амбасада во Скопје, а истиот е финанисиран  од ЕУ.

На семинарот како предавачи се појавија Италијански полициски експерти, од Генералниот секретаријат Интерпол , царинската управа на Италија  и Од одделот за меѓународен полициска соработка на централниот директорат  при Италијанската полиција.

Предавачите преку своите презентации ќе го пренесат нивното искуство во сузбивањето на корупцијата во областа на спортот.
 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder