|  Соопштенија
Соопштение 57Хендрикс поради семејни причини се приклучува на подготовките на 5 август.

Одложено е, за 05.08 во 16-25 часот,поради семејни причини приклучувањето на Ричард Хендрикс во работата на Сениорската репрезентација на Македонија.
 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder