|  Соопштенија
Соопштение МКФ 55
 

Претседателот на Македонската кошаркарска федерација Петар Наумоски сака да им упати јавна благодарност на сите членови на Собранието на МКФ кои и дадоа поддршка на кошарката при гласањето за доверба.
Добро е оваа победа на кошарката да ја искористиме  сите ние вљубеници во портокаловата топка за да се обединеме,  се во интерес на нашиот сакан спорт и така здружени да допринесеме, што побргу  кошарката да се врати на посакуваниот колосек .

Во оваа прилика упатуваме и апел до медиумите за коректност при информирањето на јавноста за сите наши идни активности. Со тоа сите заедно ќе допринесеме да го вратиме угледот на кошарката и на Македонската кошаркарска федерација на потребното рамниште.
 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder